Helhetslösningar inom övervakning och säkerhet för företag och myndigheter.

Lincom erbjuder helhetslösningar för övervakning och säkerhet. Både för dig som privat person, företagare eller inom offentlig verksamhet. Vårt fokus ligger på personligt bemötande och lösningar som matchar dina önskemål.

Kameraövervakning

KameraövervakningKameraövervakning är idag lika aktuellt för såväl detaljhandel som industrin och andra typer av fastigheter. Digital lagring gör att du i efterhand kan identifiera personer och återge händelseförlopp. Med full visuell kontroll över din verksamhet dygnet runt kan du känna dig trygg. Vi erbjuder kamerasystem utifrån ditt behov och förutsättningar.

Passersystem

PasserssystemPassersystem erbjuder ett bekvämt sätt att säkra dörrar till lokaler och utrymmen samtidigt som de möjliggör enkelt tillträde för behöriga. Passersystemet ersätter nyckeln med ett passerkort eller bricka. Slipp problem med borttappade nycklar och minskad säkerhet med tiden. Med ett passersystem kan du enkelt spärra försvunna kort och hålla koll på vilka som har tillgång till dina lokaler. Vi kan även kombinera passerkorten med en personlig kod för förstärkt skydd.

Inbrottslarm

InbrottslarmLincom erbjuder både trådbundna samt trådlösa inbrottslarm. Hos oss så köper du samt äger ditt eget larm. Vi arbetar med allt från stora avancerade lösningar till små enkla hemlarm. Ett inbrottslarm är som allra mest effektivt när det har en avskräckande verkan så att personer med planer på inbrott avstår från att göra ett försök. Larmet kan även avbryta ett pågående inbrottsförsök genom att kraftiga sirener och blixtljus går igång i och utanför fastigheten.

Överfallslarm

ÖverfallslarmÖverfallslarm kan vara bra att ha där hotfulla situationer kan uppstå. Vi har flera olika lösningar tex en enkel larmknapp som larmar ett inprogrammerat telefon nr eller ett system som är sammankopplat med ert inbrottslarm och har direktuppkoppling mot en larmcentral eller polis.