Vi utför projektering, installation och dokumentation av tele-, data- och fibernät.

Lincom utför projektering, installation och dokumentation av tele-, data- och fibernät. Vi hanterar allt från enklare serviceuppdrag till stora installationer. Våra tekniker har gedigen och mångårig erfarenhet av branschen, vilket gör oss till en trygg och driftsäker partner.

Fiber och Datanätverk

Fiber och datanätverkSom den viktigaste informationsbäraren för all datatrafik är kvalitén på ditt nätverk avgörande för hur effektiv din verksamhet är. Ett bra nätverk, skräddarsytt utifrån er verksamhet, ökar effektiviteten samtidigt som det minskar risken för prestandaproblem. Vi ser att allt fler system blir IP-baserade vilket gör att infrastrukturen på nätverket är helt avgörande för fungerande kommunikationen till och från alla IT-system, inte bara i datorhallen, utan i hela fastigheten.

WIFI Trådlösa nätverk

Wifi trådlösa nätverkBehöver ni trådlöst nätverk i era lokaler för uppkoppling av företagets alla trådlösa enheter. Våra utbildade tekniker utför mätning, installation och konfigurering av enstaka accesspunkter till större sammankopplade nätverk och trådlösa länkar mellan byggnader. Vi erbjuder även funktioner för separerade och skyddade nätverk för gäster, kontorspersonal och maskiner. Alla våra accesspunkter använder ström via nätverkskabeln vilket förenklar installation och administration.

Systemlösningar

SystemlösningarVi levererar kompletta systemlösningar som vi designar utifrån era förutsättningar, krav och behov. Vi tar ansvar för hela nätverkskedjan, från projektering till installation och driftsättning. Vi samarbetar med världens marknadsledande tillverkare vilket ställer höga krav på vår kompetens och på professionellt utförda installationer. Vi lämnar garanti på våra installationer i upp till 20 år.